Subscribe

Tijd voor de nieuwe jij.

Vitaler, krachtiger en gelukkiger in het leven staan.

Ik help je van futloos, geen energie, burn-out of stress naar de nieuwe jij.

Hoe kan ik je helpen?

Particulier

Je wilt meer energie. Je wilt afvallen en er goed uitzien. Beter en dieper slapen. Pijnvrij leven, en je verlangt naar een gevoel van rust.

We gaan samen met jou aan de slag om zo binnen een maand meetbare resultaten te behalen. We gaan grote stappen maken op het op het gebied van Mindset (gedrag en onderbewustzijn), Voeding, Immuunsysteem en meer!


Werknemers

Ben je werknemer? Wil je leren hoe je kunt omgaan met de huidige manier van werken? Werk en privé kunnen door elkaar gaan lopen. Alles draait om balans. Wellicht merk je dat je vastloopt. Je ervaart veel stress. Je vindt het lastig om “nee” te zeggen. Je zit in een burn-out en je wilt hulp. Je zit in vastgeroeste patronen en je wilt verandering.

Bewust worden van je onbewuste handelingen die je niet helpen en direct aanpakken. Meer energie en je vitaler voelen? Omgaan met stress?

Organisaties

Vitale werknemers betekent tevreden klanten en minder ziekteverzuim. De kosten voor ziekteverzuim zijn enorm. Een gemiddelde burn-out duurt maanden. Wij zorgen voor vitale medewerkers. Stapsgewijs in een positieve opwaartse spiraal. Een omslag binnen 30 dagen.

Workshops om de vitaliteit van uw werknemers te verbeteren, individuele werknemer coaching. Burn-out preventie voorkomt langdurige uitval van uw medewerkers.

Binnen een maand een betere vitaliteit. Binnen een maand je stressklachten verminderen. Verder komen in een opwaartse positieve spiraal.

Van je stressklachten af

Stapsgewijs in een positieve opwaartse spiraal. Een omslag binnen 30 dagen.

HIER BESCHIJRVEN WELK PROBLEEM OPGELOST GAAT WORDEN.

Gezond en Vitaal

Leefstijlinterventie. Mindset (gedrag) – Ademhaling-Slaap-Stress-Voeding-Immuunsysteem-Bewegen

Vitaler, krachtiger en gelukkiger.

Ruimte en Balans om fysiek en mentaal in beweging te komen.

Binnen 30 dagen een omslag maken. Stap voor stap in een positieve opwaartse spiraal naar vitaliteit.

woman doing push ups
Photo by Karl Solano on Pexels.com

Ruimte en Balans

Voor veel mensen kan deze tijd worden ervaren als hectisch. Er wordt veel van je verwacht. Psychisch vermoeid en minder vitaal. Je wilt van “overleven” naar leven. Maar hoe?

 • Ervaar je druk of onrust? Pieker je vaak?
 • Stress of burn-out?
 • Lastig is slaap komen, of onrustig slapen?
 • Fysieke klachten, zoals hoofdpijn of spanningen?

Gezonder gaan leven, je vitaler voelen, maar je vindt het lastig te starten? Wil jij binnen 30 dagen een omslag in je leven ?

Soms is de oplossing dichterbij dan je denkt. Welkom bij Doitacademy. Onze missie is :

Ruimte en Balans creëren om Fysiek en Mentaal in beweging te komen

Wil je weer gecentreerd en in balans zijn, een burn-out voorkomen of herstellen van een burn-out? Bewust worden van patronen en deze weten te doorbreken.

Je vitaler, krachtiger en gelukkiger voelen?

Ik leer je balans te vinden en het oog van de orkaan te vinden, daar waar je kalmte en rust kunt ervaren.


Wat kan ik voor je betekenen?


Werken aan je zelfvertrouwen. Je laat veel over je kant gaan. Je praat dit zelf weer “goed”. Je vindt het lastig om grenzen te stellen. Kiezen voor je zelf kan door ingesleten patronen lastig zijn. Ik help je (negatieve) patronen en gewoontes te herkennen en hoe je beter voor jezelf kunt opkomen. Het zou zo maar kunnen dat je een paar bokshandschoenen aan krijgt. Je lichaam en houding vertellen veel over hoe jij je voelt. Durf jij deze confrontatie met jezelf aan te gaan?

Zelfbeeld. Vanaf jongs af aan krijg je zaken ingeprent in je onderbewustzijn. Waarom doe je de dingen die je doet? Jezelf leren kennen geeft balans en rust. Positief denken en jezelf motiveren.

Omgaan met stress en herstel van een burn-out.

Rust en zelfvertrouwen vinden met behulp van een aantal zeer krachtige principes uit de Martial Arts.

Werken aan je vitaliteit. Van moe en lusteloos naar kracht, geluk en vitaliteit. Dit doen we aan de hand van 6 domeinen, slaap, stress, immuunsysteem, ademhaling, bewegen en voeding.

Waarom afvallen niet lukt door het volgen van een dieet (misschien wel tijdelijk).

Sommige zaken zijn eenvoudig op te lossen door hypnose. Angsten of fobieën, gewichtsproblemen, slapeloosheid, gespannenheid of stress. Vaak al na 2 of 3 sessies.

Ik confronteer cliënten op respectvolle en uitdagende wijze met gedragspatronen, overtuigingen en zelfbeeld…. om te groeien als persoon


 • Vrijblijvend verkenningsgesprek gratis. Wat is je hulpvraag?
 • Maatwerk
 • Indien nodig en in overleg, snel resultaat door het werken met hypnose
 • Je zult je vitaler en krachtiger voelen. Vernieuwde energie.

Vitaler, krachtiger en gelukkiger in het leven staan. Duidelijk hebben wie je nu echt bent en waar je naar toe wilt. Jij staat hierin centraal. Waar gaat het je om?

scenic view of rice paddy

Stapsgewijs in een positieve opwaartse spiraal. Een omslag binnen 30 dagen.

Afspraak maken

Ben je klaar voor een grote verandering?

Hoe gaat het met je?

Krijg vrijblijvend advies door de test invullen. We kijken waar je nu staat en welke stappen we kunnen nemen.

MEest gestelde vragen

Vraag en Antwoord

Hypnose (uit het Grieks ὑπνος hupnos, slaap) is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Het is een toestand van ontspanning met de aandacht naar binnen gericht. Een beetje zoals het diep verzonken zitten in een boek of kijken naar een spannende film waar men helemaal in opgaat. Je hebt ten alle tijden zelfcontrole. We kunnen tijdens hypnose werken met je onderbewustzijn aan problemen of klachten of datgene wat je tegenhoudt of dwars zit. Hypnose is dus een krachtige manier om in diepe ontspanning te raken waarbij je gefocust bent op je onderbewustzijn waar alle informatie, hulpbronnen en antwoorden zijn opgeslagen.

Aikido betekent vrij vertaald “de weg om in harmonie te komen met Ki”. Het woord Ki, letterlijk vertaald “levensenergie”, heeft een uitgebreide betekenis. Ademhaling speelt hierbij een grote rol

Aikido is een krijgskunst, welke per definitie gericht is op de-escalatie. Het gaat bij Aikido om het controleren en neutraliseren van de aanval en niet om het leren uitschakelen van de tegenstander (dualiteit). Je weert een aanval af en groeit als persoon. Dat houdt je soepel en maakt je sterk: Zowel mentaal als fysiek.

Ook als men aangevallen wordt, moet een confrontatie voorkomen worden. Het is in Aikido de bedoeling een tegen jou gerichte agressie effectief te begeleiden en te controleren. Het initiatief nemen om de situatie onder controle te krijgen.

Dit vormt natuurlijk een prachtig metafoor van hoe wij omgaan met alle “aanvallen”, “kritiek” en “weerstand”.

Zie ook blog post “Wat is Aikido”

NLP is ontstaan door succesvolle mensen (oa therapeuten) te bestuderen. Wat is het succes van deze mensen en hoe kunnen we dit zelf toepassen. NLP leert ons hoe je de dingen doet die je doet en hoe je dit kunt veranderen indien nodig. Het gaat om bewust worden van jouw onbewuste gedrag en patronen. Hoe je reageert in communicatie en gedrag op de wereld om jou heen.

Do it Academy

Neem Contact Op Voor Een Gratis Intake

crop person with sneakers on pavement ground
Photo by Philip Justin Mamelic on Pexels.com
01.

Mentaal

 • Ervaar je druk of onrust?
 • Pieker je vaak?
 • Stress of burn-out?
 • Geen energie uit werk
02.

Fysiek

 • Lastig is slaap komen, of onrustig slapen?
 • Fysieke klachten, zoals hoofdpijn of spanningen?
 • Uitgeput, geen energie.
 • Laag energieniveau.

Alles draait om balans. Balans tussen werk en prive. Inspanning en rust. Stress en ontspanning (sympatisch en parasympatisch). Sport en rust. Alles is met elkaar verbonden. Je kunt prima stress aan als de rest in balans is (met beweging, slaap en voeding)

Physis

Mindset – Ademhaling-Slaap-Stress-Voeding-Immuunsysteem-Bewegen

Do IT Academy Methode

Een unieke combinatie van Gedrag, Onderbewustzijn, Vitaliteit. We werken met de volgende gebieden:

 • Mindset (gedrag en onderbewustzijn)
 • Voeding
 • Immuunsysteem
 • Ademhaling
 • Stress
 • Slaap
 • Bewegen

Afhankelijk van de hulpvraag en na het invullen van de vragenlijst gaan we aan de slag. We gaan kijken welke gebieden het meeste effect zullen hebben. We vormen een baseline (je geeft van te voren aan hoe energiek je voelt op een schaal van 1-10). De effecten zullen dus meetbaar zijn.

Terugbel verzoek

Bel me terug svp