Subscribe

Weer in de flow

Meer rust minder stress.

Individuele coaching : alles draait om Mindset


Coaching Werkwijze


01. Gratis informatief intakegesprek.

We bespreken jouw coachvraag. Voelt voor beide partijen goed? We plannen de benodigde sessies.

02. Het Consult

Waar jij de voorkeur aan geeft:

telefonisch consult of via Zoom/Skype etc. In overleg buiten wandelend coachen of bij jou thuis.

03. Extra Online Leeromgeving

Toegang tot trainingen op het gebied van Bewegen, Ademhaling, Slaap, Immuunsysteem, Stress en Voeding met tips om direct toe te passen.​

04. Evaluatie

Geen onnodige sessies. Ik help je om de technieken zelf toe te passen.

Afspraak maken

Ben je klaar voor een grote verandering?

Vraag en Antwoord

Hypnose (uit het Grieks ὑπνος hupnos, slaap) is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Het is een toestand van ontspanning met de aandacht naar binnen gericht. Een beetje zoals het diep verzonken zitten in een boek of kijken naar een spannende film waar men helemaal in opgaat. Je hebt ten alle tijden zelfcontrole. We kunnen tijdens hypnose werken met je onderbewustzijn aan problemen of klachten of datgene wat je tegenhoudt of dwars zit. Hypnose is dus een krachtige manier om in diepe ontspanning te raken waarbij je gefocust bent op je onderbewustzijn waar alle informatie, hulpbronnen en antwoorden zijn opgeslagen.

Aikido betekent vrij vertaald “de weg om in harmonie te komen met Ki”. Het woord Ki, letterlijk vertaald “levensenergie”, heeft een uitgebreide betekenis. Ademhaling speelt hierbij een grote rol

Aikido is een krijgskunst, welke per definitie gericht is op de-escalatie. Het gaat bij Aikido om het controleren en neutraliseren van de aanval en niet om het leren uitschakelen van de tegenstander (dualiteit). Je weert een aanval af en groeit als persoon. Dat houd je soepel en maakt je sterk: Zowel mentaal als fysiek.

Ook als men aangevallen wordt, moet een confrontatie voorkomen worden. Het is in Aikido de bedoeling een tegen jou gerichte agressie effectief te begeleiden en te controleren. Het initiatief nemen om de situatie onder controle te krijgen.

Dit vormt natuurlijk een prachtig metafoor van hoe wij omgaan met alle “aanvallen”, “kritiek” en “weerstand”.

Zie ook blog post “Wat is Aikido”

NLP is ontstaan door succesvolle mensen (oa therapeuten) te bestuderen. Wat is het succes van deze mensen en hoe kunnen we dit zelf toepassen. NLP leert ons hoe je de dingen doet die je doet en hoe je dit kunt veranderen indien nodig. Het gaat om bewust worden van jouw onbewuste gedrag en patronen. Hoe je reageert in communicatie en gedrag op de wereld om jou heen.

Dit is natuurlijk afhankelijk van je hulpvraag. De meeste mensen ervaren aanzienlijke verbetering na 3 of 4 sessies.