Ik wens je de tools die je nodig hebt in 2021. Het nieuwjaar wordt namelijk niet altijd gelukkig. Wel uitdagend.

Zo, dat is eens een andere nieuwjaarsgroet: “Ik wens je de tools die je nodig hebt in 2021”.

Vaak hoor je “gelukkig nieuwjaar”, “de beste wensen” of “hoop dat 2021 beter wordt”.

Tools die je leven beter maken, gezonder en vitaler.

Maar het zijn de tools die je nodig hebt om die zaken die je wilt bereiken ook daadwerkelijk te bereiken. En als je hoopt dat 2021 beter wordt, dan lijkt het net alsof je wacht op externe factoren. Buiten jezelf om. Pff, je zult 2021 maar zijn. Wat een druk, wat een hoop is er dan op je gevestigd. Ik zou niet graag in 2021 zijn/haar schoenen willen staan.

Waar je meer aan hebt zijn tools, die je leven beter maken, gezonder en vitaler. En nee, die zijn niet altijd even makkelijk of comfortabel. Het vraagt inzet. Je zult niet altijd de motivatie hebben. Er is geen quick win of fix.

Maar het mag toch ook wel eens wat minder zijn dan 100% gelukkig 2021? Iets oncomfortabels doen? Iets doen wat uit je comfortzone ligt, daar ligt toch je groei? Mijn boodschap: stop met hopen en ga aan de slag met tools die je verder helpen.

Maar wat zijn nu die tools waarmee je 2021 in kunt gaan?

De tools die jou inzicht gaan geven in jouw (onbewuste) gedrag. Hoe je om kunt gaan met tegenslag en weerstand. Hoe jij je communicatie kunt verbeteren. Snappen hoe je brein werkt. Onderscheid maken in de uitdagingen die op je pad komen: zijn het zaken waar je zelf invloed op hebt of waar je zelf geen (volledige) invloed op hebt? Dat je snapt dat je lichaam VOEDING nodig heeft en geen VULLING. Je bent letterlijk datgene wat je eet. Hoe je zelf kunt kiezen welke brandstof je gaat gebruiken. Hoe je door een aanpassing in je maaltijdfrequentie grote resultaten kunt halen.

Wil jij in 2021 aan de slag? Kijk dan naar het Coaching traject of het Vitaliteitstraject.

Dan wens ik jou enig discomfort toe in 2021 🙂