Meer Ontwikkeling, welke training ga ik volgen?

Omdat je nooit klaar bent met leren was ik aan het kijken welke opleiding ik wilde gaan volgen in 2020. Mijn keuze is gevallen op een training welke een verdieping is op het gebied van coaching.

In april ga ik starten met de 6 domeinen cursus van Physis Academy.

De 6 domeinen cursus biedt je als coach de expertise om klanten onder anderen:

  • – beter te laten slapen
  • – minder stress te laten ervaren
  • – meer energie te laten hebben
  • – darmklachten op te lossen
  • – betere sportprestaties te leveren
  • – moeilijke pijnklachten op te lossen
  • – en nog veel meer vitaliteitsklachten te verhelpen

Intermittent Fasting

Waar ik ook erg benieuwd naar ben is naar meer informatie over Intermittent Fasting. Dit is een eetpatroon waarbij je schakelt tussen perioden van eten en vasten. Er zijn veel variaties hierop. 1 hiervan is de 16/8 of de 5:2 methoden. Dus bijvoorbeeld vanaf 19:00 tot 11 uur ‘s ochtends niet eten. Dat dit werkt als je wilt afvallen geloof ik ook direct, maar werkt dit ook als je gewoon op gewicht wil blijven?

Kortom, super veel zin in.